Izolatii spuma poliuretanica.

Izolatii spuma poliuretanica
Izolatiile bazate pe spuma poliuretanica au devenit o solutie adoptata din ce in ce mai des in lucrarile de izolare existente in prezent pe piata. Datorita proprietatilor sale superioare in raport cu solutiile bazate pe membrane sau alte materiale se impune din ce in ce mai mult in pe piata constructiilor.
Spuma din poliuretan cu celule inchise PUR – este un „material al viitorului” si asigura o izolatie termica excelenta. Prin pulverizare se creeaza un strat cu integritate mare, eliminand riscul de punti termice. In plus, stratul de spuma poliuretanica, format din celule inchise, nu absoarbe umezeala.
Spuma are o performanta mult mai buna de izolare termica ( coeficient de conductivitate termica lambda ), decat materialele traditionale.
Acest lucru rezulta din faptul ca agentul de pulverizare-spuma de expandare este un produs, care, spre deosebire de aer, nu include vapori de apa, un factor care afecteaza in mod semnificativ performanta termica.
Structura din spuma de poliuretan cu celule inchise, elimina libera circulatie a gazului dintre celule, si astfel – fenomenul de transfer de caldura prin convectie .
Costuri la energie reduse, confort sporit, de asemenea in cazul cladirilor noi. Mai mult, pe langa faptul ca izolarea locuintei dvs va va ridica nivelul de confort si va va scadea costurile, veti ajuta la protejarea mediului inconjurator. Raportat la o perioada de 75 ani, un metru cub de izolatie echivaleaza cu reducerea emisiilor de CO2 cu 60000 kilograme.

Izolatii spuma – Avantaje