Cum se realizeaza izolatia fatadei cu spuma poliuretanica?

Izolatia fatadeiIn unele cazuri, izolarea cavitatilor peretilor este imposibil de realizat, din simplul motiv ca foarte multi pereti nu au aceste cavitati. Echipa noastra vine cu cele mai bune metode si in aceste cazuri. Exista doua posibilitati:

1. Izolatia fatadei: aplicam un strat de spuma poliuretanica rigida . Aceasta spuma este pulverizata direct pe peretele exterior, in orice grosime, dupa care ea va fi finisata fie clasic, fie cu inca un perete sau cu panouri decorative, alucobond,etc.

2. Izolatia fatadei din interior.  putem izola fatada si dinspre interior. In acest caz, stratul de spuma este aplicat pe peretele exterior dinspre interior. Aceasta metoda nu afecteaza prea mult caracteristicile locuintei tale. Dupa aplicarea spumei, se impune finisarea peretelui (de exemplu cu gipscarton).

Esti pe punctual de a-ti construi propria casa si esti in cautarea celei mai bune metode de izolatie?
Cand iti construiesti casa, capitolul izolatie termica necesita atentie sporita. Izolatia termica trebuie realizata corect inainte de finisarea peretilor la exterior. Avem o vasta experienta in acest domeniu, datorita (printre altele) colaborarilor cu firmele de arhitectura.

Izolam constructiile noi cu o spuma  dupa terminarea peretilor interiori si dupa ce vor fi montate caramizile care pregatesc cavitatea. Sprayul se aplica dinspre peretele interior in grosimea dorita. Dupa ce procesul de izolare este incheiat, se continua cu montajul caramizilor pentru peretele exterior. Marele atuu al acestei metode de izolare este acela ca aceste constructii vor avea o izolatie termica perfect inchisa, fara punti termice. Aceste punti termice le intalnim, de exemplu, in cazul panourilor izolante a caror imbinari nu vor fi niciodata etanse.

Vrei mai multe detalii? Daca doresti sa afli mai multe amanunte despre hidroizolatia terasei sau a acoperisului tip terasa , trimite-ne un mail la contact@izolatii-spuma.ro si vom reveni cu informatii complete in cel mai scurt timp posibil!