Cum functioneaza izolatia peretilor din exterior?
Picture 144Societatea noastra vine cu cele mai bune metode si in aceste cazuri exista doua posibilitati:

 Izolatia peretilor exteriori: Aplicam un strat de spuma poliuretanica. Aceasta spuma este aplicata direct pe peretele exterior, in grosimea recomandata de arhitect, dupa care ea este finisata fie clasic (tencuiala clasica,  inca un perete, panouri decorative sau suprafata ventilata).

 Izolatia peretilor exterior din interior. Putem izola peretii exteriori si dinspre interior. In acest caz, stratul de spuma este aplicat pe peretele exterior dinspre interior. Aceasta metoda nu afecteaza prea mult caracteristicile locuintei tale.  Dupa aplicarea spumei, se impune finisarea peretelui (de exemplu cu gipscarton).

 

Picture 147Marele avantaj al acestei metode de izolare este acela ca aceste constructii vor avea o izolatie termica perfect inchisa, fara punti termice. Aceste punti termice le intalnim, de exemplu, in cazul panourilor izolante a caror imbinari nu vor fi niciodata etanse. Vrei mai multe detalii?
Daca doresti sa afli mai multe amanunte despre hidroizolatia terasei sau a acoperisului tip terasa , trimite-ne un mail la contact@izolatii-spuma.ro si vom reveni cu informatii complete in cel mai scurt timp posibil!