Izolatie pardoseliIn majoritatea locuintelor, umezeala si frigul sunt musafiri nepoftiti. Nici podeaua nu este pe deplin sigura. Din fericire, aceste inconveniente pot fi usor combatute prin izolatia pardoselii cu spuma poliuretanica. Izolatia pardoselii este de asemenea o solutie impotriva pierderilor de caldura, si asigura consumul redus de energie. Izolatia pardoselii printr-un strat gros de material izolant asigura eficientizarea sistemului de incalzire al locuintei. Rezultatul va fi un consum mai mic de energie dar si cresterea temperaturii pardoselii.

Daca izolatia pardoselii este o prioritate pentru tine, atunci ai ajuns in locul potrivit. Suntem experti in domeniul izolatiilor si iti putem raspunde la orice nelamurire ai despre izolatia pardoselii.

Vrei mai multe detalii? Daca doresti sa afli mai multe amanunte despre hidroizolatia terasei sau a acoperisului tip terasa , trimite-ne un mail la contact@izolatii-spuma.ro si vom reveni cu informatii complete in cel mai scurt timp posibil!